
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kukurūzai (kruopos) |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su jautiena
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Lauko apkepas su dešra
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Kugelis
-
Sūrio apkepas
-
Makaronų apkepas su varške
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Suši pica
-
Malta mėsa tešloje
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Varškėtis su obuoliais
-
Daržovių ir bulvių apkepas
-
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...