Makaronų ir cukinijų apkepas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
70 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | cukinija |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Napoletana picos gaminimas namie
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Cukinija su pomidorais ir brinza
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Lazaninis makaronų apkepas
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Ryžių apkepas su daržovėmis
- Pica su saliamiu
- Itališkai pagamintos bulvės
- Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
- Kopūstų apkepas
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
- Bulvių apkepas su šparagais
- Malta mėsa tešloje
- Kopūstų apkepas
- Lazanija
- Sluoksniuotas apkepas
Makaronų ir cukinijų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...