Makaronų ir cukinijų apkepas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 70 gramų | sūris (fermentinis) |
| 50 gramų | sviestas |
| 200 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | paprika |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | sultinys |
| šiek tiek | druska |
| 300 gramų | makaronai |
| šiek tiek | pipirai |
| 1 vienetas | cukinija |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių apkepas
-
Kopūstų tortas
-
Musak
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Bulvinė pica
-
Sočiausioji pica
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
-
Žuvies pyragas
-
Plikytas kugelis su spirgučiais
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Morkos su pievagrybiais
-
Vištienos pyragas
-
Sotusis omletas
-
Kulebekas
-
Makaronų apkepas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Varškėtukas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Makaronų ir cukinijų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
