
Lauko apkepas su dešra
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | paprika |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | česnakas (trintas) |
4 vienetai | svogūnai |
150 gramų | pievagrybiai |
3 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | dešra |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
2.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
3.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Kugelis su meile
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių casserole
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Musak
-
Pica su vištiena
-
Vištienos apkepėlė
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulviškienė
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Mėsos apkepas
Lauko apkepas su dešra
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Paprika,
3 vienetai - Aliejus
- Rozmarinas
- Kmynai
- Mairūnas
- Česnakas, trintas
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Dešra,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...