Lauko apkepas su dešra
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | bulvių |
| 3 vienetai | paprika |
| šiek tiek | aliejaus |
| šiek tiek | rozmarinas |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | česnakas (trintas) |
| 4 vienetai | svogūnai |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| 3 vienetai | morkos |
| 4 vienetai | pomidorai |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| 300 gramų | dešra |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
2.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
3.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
"Kiaušinienė" pietums
-
Bulvių apkepas
-
Bulviškienė
-
Bulvių suflė
-
Bulvių ir vištienos apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Musak
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Bulvių casserole
-
Pica su vištiena
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
Lauko apkepas su dešra
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Paprika,
3 vienetai - Aliejus
- Rozmarinas
- Kmynai
- Mairūnas
- Česnakas, trintas
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Dešra,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
