Bulvių ir jautienos maltinių apkepas, gardintas pankoliu ir baltu padažu.
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pankolį ir svogūną supjaustyti juostelėmis.
Jautienos apkepas su pankoliu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šalkdytų) |
500 gramų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | pankolis |
3 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (grūsti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
2.
Pusę kiekio bulvių išklokite gilioje kepimo skardoje, sudėkite jautienos maltinius, susmulkintus pankolį ir svogūną, likusias bulves.
3.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniais, druska ir grūstais pipirais. Gautu plakiniu užpilkite paruoštą bulvių apkepą.
4.
Iki 165 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apkepą kepkite 60 min. Užtarkuokite fermentinio sūrio, pakepkite dar 10 min., kol sūris išsilydys.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Prancūziškas pyragas
- Bulvių apkepas
- Bulvių kepsnys
- Bulvių apkepas
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bulvių apkepas su morkomis
- Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
- Vištienos apkepėlė
- Bulvių patiekalas
- Itališkai pagamintos bulvės
- Musak
- Bulvių plokštainis su grybais
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvių armonikos
- Tarkuotų bulvių apkepas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Bulvių suflė
- Sicilietiškas bulvių pyragas
Jautienos apkepas su pankoliu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šalkdytų,
4 vienetai -
Bulvės,
500 gramų -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Pankolis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Pipirai, grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvių ir jautienos maltinių apkepas, gardintas pankoliu ir baltu padažu.
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pankolį ir svogūną supjaustyti juostelėmis.Pusę kiekio bulvių išklokite gilioje kepimo skardoje, sudėkite jautienos maltinius, susmulkintus pankolį ir svogūną, likusias bulves.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniais, druska ir grūstais pipirais. Gautu plakiniu užpilkite paruoštą bulvių apkepą.
Iki 165 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apkepą kepkite 60 min. Užtarkuokite fermentinio sūrio, pakepkite dar 10 min., kol sūris išsilydys.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...