Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.

Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
240 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
30 gramų | ančiuvių |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
10 vienetų | alyvuogių kalamata |
100 gramų | kietasis sūris |
1 valgomasis šaukštas | graikiniai riešutai |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių armonikos
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Bulvių plokštainis
-
Pica su vištiena
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių kepsnys
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Lauko apkepas su dešra
-
Bulvių pica
-
Musak
-
Bulviškienė
-
Kugelis su meile
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių apkepas
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bulvės,
4 -
Svogūnai,
2 vienetai -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
240 gramų -
Ančiuviai,
30 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogės kalamata,
10 vienetų -
Kietasis sūris,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 valgomasis šaukštas - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje su įkaitintu sviestu ir trupučiu druskos, kol taps gintariniai.
Bulves nuskuskite, nuplaukite, supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į sviestu pateptą kepimo indą, pabarstykite druska ir pipirais.
Ant bulvių sudėkite pakepintus svogūnus. Ant šių – susmulkintą silkę ir ančiuvius, pasmulkintus riešutus. Užpilkite grietinėlę, užberkite sutarkuotą sūrį.
Kepkite 170 ºC orkaitėje 50–60 min., iki bulvės bus minkštos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...