![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvių suflė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų | bulvių |
4 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | sūris |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti ir sugrūsti.
2.
Į sugrūstas bulves sudėti tarkuotą sūrį, sviestą, išplaktus kiaušinių trynius, druską. Gerai išmaišyti.
3.
Po to supilti su baltymais išplaktą grietinėlę.
4.
Masę sukrėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą.
5.
Pabarstyti sūriu, apšlakstyti sviestu ir pašauti į orkaitę.
6.
Kepti apie pusvalandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
-
Bulvių patiekalas
-
Selanska
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Kugelis su meile
-
Prancūziškas pyragas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių pica
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
Bulvių suflė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
800 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Sūris,
4 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingrida
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti ir sugrūsti.
Į sugrūstas bulves sudėti tarkuotą sūrį, sviestą, išplaktus kiaušinių trynius, druską. Gerai išmaišyti.
Po to supilti su baltymais išplaktą grietinėlę.
Masę sukrėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo indą.
Pabarstyti sūriu, apšlakstyti sviestu ir pašauti į orkaitę.
Kepti apie pusvalandį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai