Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Apkepas
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Garfildo lazanija
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Mėsos pynutės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Netikra lazanija
-
Vištienos pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Mėsos apkepėlė
-
Mėsos kukuliai baltame padaže
-
Jautienos ir bulvių apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...