Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Vištienos apkepas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Malta mėsa tešloje
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Vištienos pyragas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Garfildo lazanija
-
Vištienos užkepėlė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...