Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Pyragas su kukuliais
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiaulienos apkepas su daržovėmis
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Veršio inkstų apkepas
-
Musak
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Grikinis vištienos „Zuikis“ su violetiniu svogūnu
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Šepardo pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Vištienos pyragas su grybais
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...