Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.

Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikra lazanija
-
Šašlykas obuolių sulčių marinate
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos apkepėlė
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Kiaulienos apkepas su daržovėmis
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai baltame padaže
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...