Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kukuliais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Bulvių patiekalas
-
Netikra lazanija
-
Garfildo lazanija
-
Olandiškas omletas
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištienos pyragas
-
Mėsos apkepas
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Mėsos kukuliai baltame padaže
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos užkepėlė
-
Faršo apkepas su daržovėmis
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
