Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena |
3 vienetai | svogūnai |
1.5 stiklinės | sultys (obuolių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų apkepas
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Soti pica
- Vištienos užkepėlė
- Mėsos - bulvių apkepas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos apkepas
- Vištienos pyragas su grybais
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Netikras Zuikis kitaip
- Vištienos pyragas
- Netikra lazanija
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sočiausioji pica
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Apkepas „Vienas ir du“
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
Šašlykas obuolių sulčių marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Sultys, obuolių,
1.5 stiklinės - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais ir sudėti į indą bei įtrinti druska ir pipirais. Ant indo dugno sudėti pusė supjaustytų svogūnų, tada dėti sluoksnį mėsos ir vėl svogūnų. Viską užpilti obuolių sultimis ir marinuoti per nakt. Kepti grilyje.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
šašlykas
2016-05-14 11:23
tai koks čia šašlykas, jei kepamas grylije?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...