
500 gramų | kiauliena (malta) |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | majonezas (VILNIUS , pusriebis) |
3 skiltelės | česnakas |
3 žiupsneliai | prieskoniai (maltai mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Pyragas su kumpiu ir agurkais
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Vištienos apkepas
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Malta mėsa tešloje
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Vištienos pyragas
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Garfildo lazanija
-
Vištienos užkepėlė
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS , pusriebis,
250 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoniai, maltai mėsai,
3 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.
Komentarai (3)
-
aleksandras
2015-04-03 23:19
elyte ,aciu jums,geru svenciu.
-
elyte
2015-04-02 15:53
Kepu 20 min 160 temperaturoj ir suvyniojus kepti ne didesnej 160 temp