500 gramų | kiauliena (malta) |
350 gramų | sūris (fermentinis) |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
250 gramų | majonezas (VILNIUS , pusriebis) |
3 skiltelės | česnakas |
3 žiupsneliai | prieskoniai (maltai mėsai) |
2 žiupsneliai | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepas „La Graikija“
- Netikras Zuikis kitaip
- Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
- Šepardo pyragas
- Apkepas „Vienas ir du“
- Musak
- Kalakutienos pyragas
- Malta mėsa tešloje
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Cukinijų apkepas
- Pyragas su kukuliais
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Sluoksniuotas apkepas
- Mėsos pynutės
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Vištienos apkepėlė
- Vištienos ir moliūgų apkepėlė
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Bulvių ir cukinijų pyragas
Velykinis kiaušinių ir sūrio vyniotinis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
350 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas, VILNIUS , pusriebis,
250 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Prieskoniai, maltai mėsai,
3 žiupsneliai -
Druska,
2 žiupsneliai - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Fermentinį sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sumaišome jį su kiaušiniais ir majonezu. Masę gerai išmaišome.
Į plokščią keturkampę kepimo skardą patiesiame kepimo popierių, suvilgome jį aliejumi, pilame sūrio masę ir tolygiai paskirstome.
Statome skardą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame apie 10 minučių. Ištraukiame ir palikame atvėsti.
Nulupame ir smulkiai sukapojame česnaką. Nulupame ir smulkiais kubeliais supjaustome svogūną.
Viską suverčiame į mėsos faršą, beriame maltos mėsos prieskonių, kvapiųjų maltų pipirų, druskos, įmušame kiaušinį. Faršą gerai išmaišome.
Kai sūrio pagrindas atvės, ant jo tolygiai po visą plotą užtepame mėsos įdarą ir susukame vyniotinį.
Vyniotinį dedame ant skardos, patiestos kepimo popieriumi, ir kepame 200 laipsnių karščio orkaitėje 40 minučių.
Atvėsintą vyniotinį supjaustome gabaliukais ir puošiame žalūmynais.
Komentarai (3)
-
aleksandras
2015-04-03 23:19
elyte ,aciu jums,geru svenciu.
-
elyte
2015-04-02 15:53
Kepu 20 min 160 temperaturoj ir suvyniojus kepti ne didesnej 160 temp