Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 400 gramų | vištienos filė |
| 250 gramų | moliūgai |
| 1 sauja | moliūgų sėklos |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | apynių (smulkinti) |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 150 gramų | pelėsinis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
2.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
4.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
5.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Mėsos pyragas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Musak
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Mėsos apkepėlė
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Mėsos pynutės
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Bulvių ir faršo apkepas
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
-
Apyniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pelėsinis sūris,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
