Morkų ir bulvių košė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
2 vienetai | morkos (didelių) |
100 mililitrų | pienas |
80 gramų | sviestas |
1 saujelė | svogūnų laiškai (smulkintų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas nuskutame, supjaustome į keletą didelių gabalėlių, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Po to nupilame vandenį ir sutriname daržoves bulvių grūstuvu iki vientisos masės.
2.
Sviestą išlydome mikrobangėje, supilame į košę, pieną pakaitiname mikrobangėje (kaitiname apie 1 min, kol bus karštas) ir supilame į košę. Jei mėgstate skystesnę košę - pieno pilkite daugiau. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska pagal skonį, apibarstome svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su sūriu
- Airijos bulvių košė
- Linksmoji bulvių košė
- Bulvių košė su vištiena
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Bulviškienė
- Skani bulvių košė
- Žirnių ir bulvių košė
- Bulvių košė
- Bulvių košė -kaimiškai
- Vištiena su bulvių koše
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Bulvių kukuliai
- Bulvių košė su grybais
- Bulvių košė su varške
- Bulvių košė su "lepeškom"
- Bulvių košė su spirgučiais
- Tarkuotų bulvių košė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Žiedinių kopūstų tyrė
Morkų ir bulvių košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, vidutinio dydžio,
5 vienetai -
Morkos, didelių,
2 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Sviestas,
80 gramų -
Svogūnų laiškai, smulkintų,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas nuskutame, supjaustome į keletą didelių gabalėlių, sudedame į puodą, užpilame vandeniu ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Po to nupilame vandenį ir sutriname daržoves bulvių grūstuvu iki vientisos masės.
Sviestą išlydome mikrobangėje, supilame į košę, pieną pakaitiname mikrobangėje (kaitiname apie 1 min, kol bus karštas) ir supilame į košę. Jei mėgstate skystesnę košę - pieno pilkite daugiau. Viską gerai išmaišome, pagardiname druska pagal skonį, apibarstome svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...