
Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Vynuogės šokolade
-
Karamelės saldainukai
-
Naminiai ledai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisiai drebučiuose
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Vaisių desertas
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Šokoladiniai irisai su riešutais
-
Arbūzų želė
-
Nuga
-
Saldūs rutuliukai
-
Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
-
"Apsnigtos avietės"
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Sūrio desertas
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Sausainių ledinukai
-
Grietinėlės ledai
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...