
Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė ir zefyrų suktinukai
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Želė desertas "Afrika"
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Pikantiškas obuolių ir graikinių riešutų pyragas
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Baltijos pyragėliai
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Gaivus varškės desertas
-
Kalėdiniai grybukai
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Imbieriniai sausainukai
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Karštas vynas
-
Braškių svajonė
-
Mini pavlovos
-
Apelsinų želė
-
Šokoladiniai bananai
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...