Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ledai su braškėmis
- Karštas šokoladas
- Želė želėje
- Vaflių tortas
- Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
- Vasaros desertas
- Citrininiai drebučiai
- Avižų ir kokosų juostelės
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
- Pusryčių desertas
- Tortas "Grietinė"
- Irisiniai saldainiai
- Želė ir zefyrų suktinukai
- Pieniniai ledai
- Gaivus varškės desertas
- Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
- Mangų - varškės želė desertas
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Gaivios vaisių salotos su drakono vaisiumi (kertuočiu)
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...