
Obuoliai su riešutais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
šiek tiek | lazdyno riešutai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananas želės spąstuose
-
Braškių putėsiai
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Braškių pienas
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Manekenes ledai
-
Vasariški pusryčiai
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Tiramisu
-
Medaus tortukas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kisielinis desertas
-
Naminiai ledai
-
Mango ledai
-
Želė želėje
-
Paprasti naminiai ledai
Obuoliai su riešutais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Lazdyno riešutai, smulkinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai, išėmus sėklalizdžius, išverdami parūgštintame vandenyje, sudedami į pusdubenį, užpilami su miltiniu cukrumi išplakta grietinėle ir apibarstomi kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...