![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vaisių desertas su brendžiu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 valgomojo šaukšto | medus |
1 vienetas | bananai |
20 gramų | brendis |
2 vienetai | persikai (konservuoti, puselės) |
1 vienetas | kiviai |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (plakta , sladi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (bruknių su kriaušėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės vynuogės
-
Silkės užkandelė
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kumpio suktinukai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Olandiška silkė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Silkė su salotomis
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Šaltiena
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
Vaisių desertas su brendžiu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Medus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Bananai,
1 vienetas -
Brendis,
20 gramų -
Persikai, konservuoti, puselės,
2 vienetai -
Kiviai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, plakta , sladi,
3 valgomieji šaukštai -
Uogienė, bruknių su kriaušėmis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...