
Vaisių desertas su brendžiu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 valgomojo šaukšto | medus |
1 vienetas | bananai |
20 gramų | brendis |
2 vienetai | persikai (konservuoti, puselės) |
1 vienetas | kiviai |
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% (plakta , sladi) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (bruknių su kriaušėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Olgos šventinė silkutė
-
Vabaliukai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Džiovinti kopūstai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Šaltiena su vištiena
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Vaisių desertas su brendžiu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Medus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Bananai,
1 vienetas -
Brendis,
20 gramų -
Persikai, konservuoti, puselės,
2 vienetai -
Kiviai,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%, plakta , sladi,
3 valgomieji šaukštai -
Uogienė, bruknių su kriaušėmis,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuluptus bananus ir kivį supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į lėkštę ratuku. Į viduriuką įspauskite plaktos grietinėlės, ant jos uždėkite persiko puseles, o ant jų uogienės. Brendį išmaišykite su medumi iki vientisos masės ir gautu mišiniu užpilkite desertą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...