Grybų užtepelė
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | grybai (pvz. baravykai) |
1 sauja | krapai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
2.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Silkės su citrina
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Šaltiena su vištiena
- Vytintos dešros
- Įdaryti avokadai
- Bulviniai lizdeliai su silke
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Greitai užraugti agurkai
- Daržovės drebučiuose
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Silkė su raudonu grybų padažu
- Žiemos skanumynas
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Įdaryti pomidorai
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Skrebučiai su užtepėle
- Baklažanų suktinukai
Grybų užtepelė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grybai, pvz. baravykai,
500 gramų -
Krapai,
1 sauja -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Svogūnai,
1 vienetas - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kuo smulkiau supjaustyti baravykus. Sukapoti krapus.Svogūną smulkiai supjaustyti. Apkepinti svieste svogūną iki auksinės spalvos. Tada sudėti grybus, barstyti pipirų ir druskos. Kepti, kol grybai iškeps. Pridėti grietinėlės ir dar troškinti apie 10 minučių. Tada suberti krapus. Troškinti kelias minutės, uždengti dangtį ir palaikyti dar 5 minutės.
Labai skanu patiekti su vištienos file kepsniukais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai