
200 gramų | margarinas |
200 gramų | grietinė |
0.5 litro | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
5 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
0.5 arbatinio šaukštelio | acto |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Kamelijos skanėstas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Spurgos su vyšniomis
-
„Torketti“
-
Morengai su šokoladu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Žaismingi keksiukai
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Aguoninės formelės
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Prancūziški pyragėliai "Canneles"
-
Morkų keksiukai
-
Margi keksiukai
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Šokoladinė suflė
Pyragėliai su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 litro -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Actas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti. Tešlą plonai iškočioti, pjaustyti juostelėmis. Įdėti obuolio skiltelę ir suvynioti. Kiaušinio baltymą išplakti iki baltumo. Vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, paskui į cukrų ir iškepti.
Komentarai (20)
-
Regina
2022-08-01 12:59
Kam actas?
-
ela
2017-03-03 14:55
Tai po viena kepti? Orkaitej, keptuvej? Kokia temperatura? Uz toki aprasa nezinau ar koki bala beduociau....
-
irena
2016-08-01 14:34
absurdas-kur cukrus,kur prieskoniai
-
Luka
2016-01-26 15:33
Bandėme pasidaryti,neblogai išėjo ir skanus.Tik aprašymas galetu būti logiškesnis ir išsamesnis
-
renata
2015-02-01 12:40
Dar negirdėjau kad miltus sveria litrais
-
Biruta
2014-10-24 13:48
Actas su valg.soda maisyti reikia :) vietoj kep.milteiai neparasyta :)
-
laura
2014-10-13 18:04
O tai cukraus nereikia?ir kam tas actas?
-
VILMA
2014-09-12 00:07
NIEKO NESUPRANTU SITO RECEPTO
-
oksana
2013-10-23 15:40
Aprasymas galetu buti logiskesnis
-
Paulina
2009-08-14 11:58
kur nuotrauka? bet seipskanu zinau sita bet nepamennu kaip gaminti