![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Rudeniška silkė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | silkių filė |
150 gramų | cukinija |
150 gramų | moliūgai |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | rauginti agurkai |
0.5 vieneto | obuoliai |
1 pundelis | žalumynų (krapai, pertražolės, bazilikai) |
50 gramų | augalinio aliejaus |
2 vienetai | juodieji pipirai |
2 žiupsneliai | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
2.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
3.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos "Kačiukai"
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Sojų salotos
-
Širdžių salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Tuno mišrainė
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Rusiška mišrainė
-
Silkės salotos
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Baltosios salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
Rudeniška silkė su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Silkių filė,
200 gramų -
Cukinija,
150 gramų -
Moliūgai,
150 gramų -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Obuoliai,
0.5 vieneto -
Žalumynai, krapai, pertražolės, bazilikai,
1 pundelis -
Augalinis aliejus,
50 gramų -
Juodieji pipirai,
2 vienetai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Nebūtina turėti visų daržovių - bus skanu, net ir jei kurios neturime.
Smulkintus svogūnus apkepti kartu su salierais ir smulkinta paprika ant aliejaus, o tuomet jau sudėti ir kitas, minkštesnais daržoves, bei žalumynus. Suberti druską ir prieskonius. Troškinti apie 15 min, kol daržoves bus minkštos, bet nesukritę, o susidaręs skystis jau bus išgaravęs.
Atšaldyti. Ušpilti ant supjaustytos silkės. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...