RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | ryžiai |
| 300 gramų | moliūgai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudasis nerafinuotas ) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| 2 valgomieji šaukštai | razinos |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 žiupsnelis | druska (joduotoji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome ar sutarkuojame nuluptą moliūgą. Verdančiu vandeniu nuplauname razinas.
2.
Į puodą supilame stiklinę pieno ir vandens. Kaitiname, kol pieno ir vandens mišinys užvirs. Tada supilame ryžius, moliūgą, razinas. Verdame kol išvirs ryžiai. Puode esančią masę nuolatos maišome, kad neprisviltų. Baigiant virti ryžiams, suberiame cukrų, cinamoną ir druską. Pagardiname sviestu. Košę galime pateikti su smulkintais riešutais ir džiovintais vaisiais.
3.
Norėdami paįvairinti skonį, vietoje moliūgo galima naudoti obuolius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Puri ryžių košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Kepti ryžiai
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Vištiena su ryžiais
-
Porai su ryžiais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Cukrus, rudasis nerafinuotas ,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Druska, joduotoji,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauname ir smulkiai supjaustome ar sutarkuojame nuluptą moliūgą. Verdančiu vandeniu nuplauname razinas.
Į puodą supilame stiklinę pieno ir vandens. Kaitiname, kol pieno ir vandens mišinys užvirs. Tada supilame ryžius, moliūgą, razinas. Verdame kol išvirs ryžiai. Puode esančią masę nuolatos maišome, kad neprisviltų. Baigiant virti ryžiams, suberiame cukrų, cinamoną ir druską. Pagardiname sviestu. Košę galime pateikti su smulkintais riešutais ir džiovintais vaisiais.
Norėdami paįvairinti skonį, vietoje moliūgo galima naudoti obuolius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
