
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | ryžiai |
300 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus (rudasis nerafinuotas ) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 stiklinė | pienas |
1 žiupsnelis | druska (joduotoji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Nuplauname ir smulkiai supjaustome ar sutarkuojame nuluptą moliūgą. Verdančiu vandeniu nuplauname razinas.
2.
Į puodą supilame stiklinę pieno ir vandens. Kaitiname, kol pieno ir vandens mišinys užvirs. Tada supilame ryžius, moliūgą, razinas. Verdame kol išvirs ryžiai. Puode esančią masę nuolatos maišome, kad neprisviltų. Baigiant virti ryžiams, suberiame cukrų, cinamoną ir druską. Pagardiname sviestu. Košę galime pateikti su smulkintais riešutais ir džiovintais vaisiais.
3.
Norėdami paįvairinti skonį, vietoje moliūgo galima naudoti obuolius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Puri ryžių košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Porai su ryžiais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Pieniška ryžių košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Kepti ryžiai
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Skani manų košė
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Cukrus, rudasis nerafinuotas ,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Druska, joduotoji,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauname ir smulkiai supjaustome ar sutarkuojame nuluptą moliūgą. Verdančiu vandeniu nuplauname razinas.
Į puodą supilame stiklinę pieno ir vandens. Kaitiname, kol pieno ir vandens mišinys užvirs. Tada supilame ryžius, moliūgą, razinas. Verdame kol išvirs ryžiai. Puode esančią masę nuolatos maišome, kad neprisviltų. Baigiant virti ryžiams, suberiame cukrų, cinamoną ir druską. Pagardiname sviestu. Košę galime pateikti su smulkintais riešutais ir džiovintais vaisiais.
Norėdami paįvairinti skonį, vietoje moliūgo galima naudoti obuolius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...