
Silkė su pupelėmis ir marinuotais burokėliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | silkė |
150 gramų | pupelės |
1 vienetas | rauginti agurkai |
250 gramų | burokėliai |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (liesas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Silkę supjaustome mažais gabaliukais, raugintą agurką supjaustome mažais kubeliais. Visus nurodytus produktus sudedame į gilų dubelį, uždedame majonezo ir išmaišome. Mišrainę pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražoles. Valgyti galima su karštomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Prancūziškos salotos
-
Rusiškos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Silkė su pupelėmis ir marinuotais burokėliais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
400 gramų -
Pupelės,
150 gramų -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Burokėliai,
250 gramų -
Majonezas, liesas,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustome mažais gabaliukais, raugintą agurką supjaustome mažais kubeliais. Visus nurodytus produktus sudedame į gilų dubelį, uždedame majonezo ir išmaišome. Mišrainę pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Papuošimui galima naudoti petražoles. Valgyti galima su karštomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...