![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkių salotos su pomidorų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | silkė |
300 gramų | bulvių (virtos) |
300 gramų | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | salotos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos silkės nulupamos ir išrenkami kaulai. Silkės, bulvės, obuoliai, kiaušiniai ir svogūnas supjaustomi mažais kubiukais, o agurkas — plonais griežinėliais. Viskas sumaišoma ir sudedama į salotinę. Padažui majonezas, pomidorų padažas, pienas ir actas išplakami iki putų ir užpilami ant salotų. Papuošiama salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Salotos su silke
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Veršienos salotos
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos prie alaus
-
Salotos su krekeriais
-
Silkė vyno padaže
-
Sočios salotos
Silkių salotos su pomidorų padažu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
300 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
1 stiklinė - Salotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos silkės nulupamos ir išrenkami kaulai. Silkės, bulvės, obuoliai, kiaušiniai ir svogūnas supjaustomi mažais kubiukais, o agurkas — plonais griežinėliais. Viskas sumaišoma ir sudedama į salotinę. Padažui majonezas, pomidorų padažas, pienas ir actas išplakami iki putų ir užpilami ant salotų. Papuošiama salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...