Šokoladą sulaužiau, kambario temperatūros sviestą supjausčiau kubeliais. Šiek šokoladą, tiek ir sviestą sudėjau į dubenėlį. Ištirpinau garų vonelėje. Sviesto ir šokolado mase ištepiau popierines keksiukų formeles.
Sudėjau į šaldymo kamerą ir palikau 2 valandoms, kad sukietėtų.
Po to popierinę keksiukų formele nulupau.
Į šokolado formeles įpurškiau plaktos grietinėlės ir uždėjau uogą.
Tikrai labai skanu!

Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | juodojo šokolado (ne mažiau kaip 60 proc. kakavos) |
150 gramų | sviestas |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakta) |
100 gramų | vaisiai (ar uogos, švieži ar šadyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazdelės su sūriu
-
Pikantiški pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Amerikietiškos spurgytės
-
Keksiukai
-
Morkų keksiukai
-
Pyragėliai su slyvomis
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su baravykais
-
Sūrio pyragėliai
-
Tartaletės su vaisiais
-
Sūrio pyragėliai
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Tiramisu gaminimas
-
Plikyti pyragaičiai
-
Pyragėliai su saliamiu
-
Skanūs zuikučiai
-
Kokosiniai pyragaičiai
-
Pyragėliai su sūriu
-
Imbieriniai keksiukai
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, ne mažiau kaip 60 proc. kakavos,
350 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
250 mililitrų -
Vaisiai, ar uogos, švieži ar šadyti,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą sulaužiau, kambario temperatūros sviestą supjausčiau kubeliais. Šiek šokoladą, tiek ir sviestą sudėjau į dubenėlį. Ištirpinau garų vonelėje. Sviesto ir šokolado mase ištepiau popierines keksiukų formeles.
Sudėjau į šaldymo kamerą ir palikau 2 valandoms, kad sukietėtų.
Po to popierinę keksiukų formele nulupau.
Į šokolado formeles įpurškiau plaktos grietinėlės ir uždėjau uogą.
Tikrai labai skanu!
Reklama:
Komentarai (2)
-
akvile
2012-11-13 09:58
Troll receptukas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...