Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)

Špinatų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
3 vienetai | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
25 gramai | sviestas (nesūdytas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
300 gramų | špinatai |
150 gramų | bulvių |
40 gramų | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Žirnelių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Kaliaropių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba „Minestrone“
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
Špinatų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Ridikėliai,
3 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Sviestas, nesūdytas,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Špinatai,
300 gramų -
Bulvės,
150 gramų -
Svogūnai, laiškai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuploviau ir nusausinau špinatus.
Nulupau ir kubeliais supjausčiau bulves.
Ištirpinau sviestą keptuvėje ir pakepinau svogūnų laiškus ir supjaustytus špinatus.
Viską sudėjau į puodą, pripiltą 1,5 litro vandens. Pridėjau druskos, pipirų. Kai užvirė, primažinau ugnį ir viriau 30 minučių.
Kai sriubą nukėliau nuo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus, sudėjau grietinę ir viską sutryniau su elektriniu trintuvu.
Kartu su sriuba pateikiau supjaustytų ridikėlių. Skanu su balta duona :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...