
Vištienos ir brokolių užkepėlė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištienos filė |
400 gramų | brokoliai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | poras |
100 gramų | fermentinio sūrio |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę verdame 20 minučių. Susmulkiname brokolius žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.
2.
Virtą vištieną supjaustome kubeliais. Susmulkiname porus. Sūrį sutarkuojame.
3.
Į kepimo indą sudedame vištieną, porus, brokolius. Viską apibarstome prieskoniais ir apipilame grietinėle. Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 20-25 minutes 180 C laipsnių orkaitėje.
Kepame 20-25 minutes 180 C laipsnių orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Romėniška užkepėlė
-
Bulvių apkepas
-
Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
-
Pica su grybais
-
Tinginių pica
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Austrijos varškėtis
-
"Kiaušinienė" pietums
-
Lazanija su lašiša
-
Purus rikota apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Cukinijų tortas
-
Pica „Greitukas“
-
Brokolių apkepas
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
Vištienos ir brokolių užkepėlė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Brokoliai,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Poras,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
100 gramų - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę verdame 20 minučių. Susmulkiname brokolius žiedynais ir nuplikome karštu vandeniu.
Virtą vištieną supjaustome kubeliais. Susmulkiname porus. Sūrį sutarkuojame.
Į kepimo indą sudedame vištieną, porus, brokolius. Viską apibarstome prieskoniais ir apipilame grietinėle. Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 20-25 minutes 180 C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Jolanta
2018-10-06 09:28
Uzkepele
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...