Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos sriuba su koldūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
700 gramų | vištienos filė |
2.5 litro | vanduo |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
150 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Linos sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Brokolių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Kreminė krevečių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Kopūstienė su grybais
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Vištienos sriuba su koldūnais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė,
700 gramų -
Vanduo,
2.5 litro -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalais ir dedame į vandenį virti.
Kai sultinys verda, nepamirškite nugriebti putų.
Po to įdėkite druskos, supjaustytas morkas, svogūnus. Kai sriuba išvirs, morkas ir svogūnus išimsime.
Po 10 min. sriubos virimo sudedame į sultinį susmulkintas bulves.
Kiaušinius išplakame iš sumaišome su miltais ir druska. Šios masės imame po šaukštą ir įleidžiame į sriubą. Kai "koldūnai" iškils į viršų, sriuba bus išvirusi.
Galiausiai į sriubą įberkite žalumynų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...