
Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Popsiukai šokolade
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Naminė karamelė
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Varškės rutuliukai „Raffaello“
-
Irisiniai saldainiai
-
Morengai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Vasariški morengai
-
Velykė
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Migdoliniai triufeliai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Ledų desertas su „m&m“
-
Moliūginiai saldainiai
-
Žiemos skanumynas
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...