
Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Naminė karamelė
-
Zefyrai šokolade
-
Džiovintų vaisių saldainukai
-
Džiovintų vaisių saldainiai
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Naminiai "Bounti"
-
Saldūs rutuliukai
-
Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
-
Vasariški morengai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Morengai
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Vaniliniai morengai
-
Naminė karamelė
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Vynuogės šokolade
-
Tinginys su riešutais
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...