
Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Irisiniai saldainiai
-
Imbieriniai cukatai
-
Naminiai šokoladiniai saldainiai
-
Pieniški saldainiai
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Bananai šokolade
-
Saldainiukai iš duonos ir datulių
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Lizdeliai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Vaiduokliukai
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Tinginys su riešutais
-
Saldainiai su maskarponės sūriu
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...