
Zefyrai šokolade
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | riešutai |
300 gramų | zefyrai (maži) |
200 gramų | šokoladas ((sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos)) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
2.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
3.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
4.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Naminė karamelė
-
Bananiniai saldainiai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Bananai šokolade
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Karameliniai saldainiai su riešutais
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karameliniai saldainiai
-
Velykė
-
Migdoliniai triufeliai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Obuolių saldainiai ''Mėnulio skalda"
-
Zefyrai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Zefyrai šokolade
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Rafaelo
Zefyrai šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Riešutai,
150 gramų -
Zefyrai, maži,
300 gramų -
Šokoladas, (sudėtyje turi būti mažiausiai 50 proc. kakavos),
200 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite riešutus ir šiek tiek pakepinkite.
Pašildykite šokoladą virš verdančio vandens arba mikrobangų krosnelėje (nustatę mažą galią). Įdėkite tarkuotos apelsino žievelės, aitriųjų paprikų ir sumaišykite.
Suberkite riešutus ar pasirinktus barstinius į atskiras lėkštes.
Medinius krapštukus ar lazdeles maždaug iki pusės įsmeikite į zefyrą. Panardinkite į šokoladą, palaukite, kol nuvarvės, ir pavoliokite į pasirinktus barstinius ar riešutus. Sustatykite aukštoje stiklinėje ar kepimo skardoje, kad sustingtų.
Paruoškite visus zefyrus ir patiekite, kai šokoladas sukietės.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...