Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo salierų šaknų salotos
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (Dijon (dižon)) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys (šviežios) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
0.5 kilogramo | salierai (šaknų) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų pupų mišrainė
-
Krabų lazdelių mišrainė su kepta duona
-
Bulvių mišrainė
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Rudeninės mišrainė
-
Salotos „Vitaminas“
-
Silkės tortas
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Paprastos makaronų salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Avokadų ir krabų lazdelių salotos su padažu
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Arvydo salierų šaknų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
50 mililitrų -
Garstyčios, Dijon (dižon),
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, šviežios,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, šaknų,
0.5 kilogramo -
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (7)
-
akse
2011-03-14 20:07
geras,bandziau skanu.
-
akse
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
-
Inga
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos! %-) %-) :-*
-
ss
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms :super:
-
Arvydas Z
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...