Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo salierų šaknų salotos
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (Dijon (dižon)) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys (šviežios) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
0.5 kilogramo | salierai (šaknų) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiemos salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Greitos kopūstų salotos prie mėsos
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Vilniaus pianinas
-
Vištienos salotos
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
-
Skaniosios cukinijų salotos
-
Salotos ananase
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Gaivios salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
-
Burokėlių salotos
Arvydo salierų šaknų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
50 mililitrų -
Garstyčios, Dijon (dižon),
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, šviežios,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, šaknų,
0.5 kilogramo -
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (7)
-
akse
2011-03-14 20:07
geras,bandziau skanu.
-
akse
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
-
Inga
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos! %-) %-) :-*
-
ss
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms :super:
-
Arvydas Z
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...