Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo salierų šaknų salotos
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (Dijon (dižon)) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys (šviežios) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
0.5 kilogramo | salierai (šaknų) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Burokėlių ir žirnelių salotos
-
Agurkų salotos
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Linos makaronų mišrainė
-
Paprastos makaronų salotos
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Makaronai su baklažanais
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Salotos su avokadu
-
Įdaryti obuoliai
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Karštos daržovės
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
Arvydo salierų šaknų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
50 mililitrų -
Garstyčios, Dijon (dižon),
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, šviežios,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, šaknų,
0.5 kilogramo -
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (7)
-
akse
2011-03-14 20:07
geras,bandziau skanu.
-
akse
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
-
Inga
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos! %-) %-) :-*
-
ss
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms :super:
-
Arvydas Z
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...