Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!

Arvydo salierų šaknų salotos
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (Dijon (dižon)) |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys (šviežios) |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
0.5 kilogramo | salierai (šaknų) |
1 vienetas | obuoliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Balta mišrainė
-
Salotos prie alaus
-
Daniškos salotos
-
Džiovintų vaisių salotos
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
-
Krevečių salotos su vyšniomis
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Konservuotų grybų salotos
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos su vištiena
-
Daržovių ir tuno salotos
Arvydo salierų šaknų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
50 mililitrų -
Garstyčios, Dijon (dižon),
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys, šviežios,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, šaknų,
0.5 kilogramo -
Obuoliai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknų 0,5 kg nulupti ir sutarkuoti burokine tarka prieš pat panaudojimą
Obuolys rūgštus 1 nuluptas, išsėklintas supjaustytas žiuljenu
Druska ir šv. malti pipirai pagal skonį
Sumaišyti majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir petražoles vidutinio dydžio dubenyje. Sudėti tarkuotą salierą ir obuolį, pasūdyti ir užmalti pipirų. Uždengti ir apie 1 val. atšaldyti šaldytuve. Pateikti apibarsčius smulkintomis petražolėmis.
Skanaus ir į sveikatą!
Reklama:
Komentarai (7)
-
akse
2011-03-14 20:07
geras,bandziau skanu.
-
akse
2011-03-14 20:04
Iskojau butent salotu is salieru, sitas jau dariau ir tikrai patiko.Gal yra ko naujesnio ir skanesnio?
-
Inga
2010-10-09 21:01
Labai, labai skanios salotos! %-) %-) :-*
-
ss
2010-05-28 22:00
Salierai tinka ir nesciosioms :super:
-
Arvydas Z
2010-05-28 02:22
Salierų žalios šaknys labai naudingos turintiems sanarių problemų
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...