Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!

Avietiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukrus |
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra (apibarstymui) |
400 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Minkšti morkų keksiukai
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
-
Varškiniai keksiukai
-
Cukinijų keksiukai
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Bandelės su grybais
-
Šokoladainis
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Pyragėliais su brokoliais ir keptais svogūnais
-
Pyragėliai su baravykais
-
Obuolinės kišenėlės
-
Amerikoniškos spurgytės
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
-
Pyragas aguonėlė
-
Krekeriai
-
Šokoladinis pyragėlis per 3 minutes
Avietiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra, apibarstymui,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...