Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!

Avietiniai keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | cukrus |
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra (apibarstymui) |
400 gramų | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Rageliai
-
Kapučininiai keksiukai
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
-
Riestainiai
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Plikyti pyragaičiai
-
Vištos spurgos
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Obuoliniai keksiukai
-
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
-
Paplotėliai su bananais
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Morengai su šokoladu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Kamelijos skanėstas
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Daniški dešrelių rageliai
Avietiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra, apibarstymui,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 6-8 avietes. Kepame 220° C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...