
Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
1 stiklinė | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 arbatinio šaukštelio | majonezas ( VILNIUS) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.
2.
Į košę dėti majonezą, išmaišyti.
3.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.
4.
Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
-
Mėsos apkepas
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Makaronai su daržovėmis
-
Malta mėsa tešloje
-
Kopūstų pyragas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Šašlykas obuolių sulčių marinate
-
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
-
Kukurūzų apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Bulvių apkepas su vištienos faršu
-
Lazanija su Bolonijos padažu
-
Šepardo pyragas
Avižinės košės - manų pudingas su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Avižiniai dribsniai,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Majonezas, VILNIUS,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaitinti pieną su druska ir cukrumi iki virimo. Tada sudėti avižinius dribsnius (ne greito paruošimo), maišyti, pavirti kelias minutes. Vėliau sudėti manų kruopas, nuolatos maišant, kad nebūtų gumulėlių. Košė neturi būti tiršta.
Į košę dėti majonezą, išmaišyti.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Trynį mušti į košę, išmaišyti. Kiaušinio baltymą suplakti iki standžių putų. Atsargiai jį įmaišyti į košės masę. Ji turi gautis ne itin tiršta.
Pilti masę į sviestu išteptą puodelį.
Įdėti ir šildyti mikrobangų krosnelėje 2 - 3 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...