
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas mažiesiems
-
Silkė patale
-
Mylimųjų pica
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Mocarelos užkandis
-
Silkė su burokėliais
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Silkės su citrina
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Naminė pica
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi