![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suvyniotos dešrelės
-
Silkė su morkomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Vasariškas omletas
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Kiškienos paštetas
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Velykų belaukiant
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Olandiška silkė
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi