
4 vienetai | bulvių (pailgos, vienodos) |
4 vienetai | kiaulienos lašiniai (griežinėliai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Sumuštinukai
-
Pusryčių užkandėlė
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Lašišos sumuštinukai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Krekerių užkandėlė
-
Suvyniotos dešrelės
-
Aitri kepta šoninė
-
Silkutė su cinamonu
-
Kibinai
-
Sojos faršas su makaronais
-
Vyniotinis "Siurprizas"
Bulvėse sluoksniuoti lašinukai

-
Bulvės, pailgos, vienodos,
4 vienetai -
Kiaulienos lašiniai, griežinėliai,
4 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašinukus supjaustyti turimų bulvių dydžio nestorais griežinėliais. Nuplautas bulves gražiai nuskusti ir pamerktas palaikyti vandenyje jei ne per naktį, tai nors porą valandų. Išėmus iš vandens leisti nuvarvėti ir sudėti ant švarios drobulės, kad visai nusausėtų. Tada bulvėje pjauti nuo vieno galo ploną griežinėlį, bet neperpjauti visiškai. Į įpjovas įterpti po griežinėlį lašinukų ar šoninės. Taip paruoštas bulves sudėti į keptuvę ar skardą, išteptą riebalais, ir kepti karštoje orkaitėje. Kepti, kol bulvė bus minkšta
Komentarai (6)
-
minimukas
2010-03-15 14:02
:bloga: kodėl tiek ilgai bulves laikyti vandeny :-( :-) :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-D %-)
-
ingrida
2009-03-15 22:00
na as dar darau bulve perpjovus visai per puse ir ant vienos puses uzdedu mesyte, persmeigiu dektuku kad kepant nenuslystu ir visai skanus uzkandis gaunasi