Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.
Bulvių „Pampuškos“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | jogurtas (natūralus) |
30 gramų | mielės |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
6 vienetai | bulvių (virtos) |
0.5 kilogramo | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
200 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karšti bulvių paplotėliai
- Bulviniai blynai su sezamais
- Blynai su razinom ir migdolais
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Bulviniai blynukai
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Virtų bulvių blyneliai
- Bulviniai blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulvinė pica
Bulvių „Pampuškos“
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jogurtas, natūralus,
1 valgomasis šaukštas -
Mielės,
30 gramų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
6 vienetai -
Kvietiniai miltai,
0.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutrinkite.
Į dubenėlį su bulvių koše sudėkite miltus, jogurtą, ištirpintas mieles, cukrų, druską, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius.
Išminkykite.
Iš tešlos suformuokite paplotėlius. Galima dėti įdaro: grybų, mėsos, daržovių ir t.t.
Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės gražiai pagels.
Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, iškepusius blynelius sudėkite ant popierinių rankšluostėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
neringa
2015-04-23 10:52
man jos i ceburekus primena
-
danguole
2014-12-08 14:06
kaime krosnyje mociute kepdavo pampuskas .vietoj kvietiniu miltu dedavo avizinius ,maltus girnomis ir persijotus .labai skanios budavo .recepto nezinau .
-
dalia
2014-01-28 09:59
o bulves virtos ar sviezios
-
kristina
2013-09-20 21:07
O kiek blynu iseina pagal sia receptura?
-
Severina
2012-01-31 10:19
niam niam :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...