
Žemaičių blynai su grybais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
4 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 saujos | grybai (vovertaitės) |
3 saujos | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Bulviniai blynai su obuoliais
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
-
Rudens blynai
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Šventiniai blynai
-
Žemaičių blynai
-
Čekiški bulviniai blynai
Žemaičių blynai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai, vovertaitės,
3 saujos -
Miltai,
3 saujos -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...