Žemaičių blynai su grybais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | bulvių |
| 4 vienetai | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 saujos | grybai (vovertaitės) |
| 3 saujos | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 pundelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai su varške
-
Žemaičių blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvinė pica
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bulviniai blynukai su grybukų padažu
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Karšti bulvių paplotėliai
-
Sklindžiai su spirgais
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su mėsa
Žemaičių blynai su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Grybai, vovertaitės,
3 saujos -
Miltai,
3 saujos -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite viską ant grybų, dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aldona
2019-07-26 15:07
Su grybais tikrai neskanu,o dar voveruskos sausi grybai,,,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
