
Bulviniai blynai su sezamais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
5 valgomieji šaukštai | sezamas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 kilogramas | bulvių |
šiek tiek | saulėgrąžų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves nuskusti, sutarkuoti, įmušti kiaušinius, įtarkuoti svogūną, įberti sezamo sėklas, miltus, druską, papipirinti. Gerai sumaišyti, įkaitinti keptuvėje aliejų ir kepti blynus. Valgyti su spirgučiais ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Virtų bulvių blyneliai
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
-
Tradiciniai bulviniai blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių ir cukinijų blynai
-
Žemaičių blynai su varške
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bulviniai blynai su grybais
Bulviniai blynai su sezamais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Sezamas,
5 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Bulvės,
1 kilogramas - Saulėgrąžų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, įmušti kiaušinius, įtarkuoti svogūną, įberti sezamo sėklas, miltus, druską, papipirinti. Gerai sumaišyti, įkaitinti keptuvėje aliejų ir kepti blynus. Valgyti su spirgučiais ar grietine.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Laima
2013-08-31 00:36
blynai ir taip jau riebus-su kokiais dar spirguciais,fui
-
ruta
2011-07-31 22:09
reikes trbt pabandyt :super: :-)
-
Gediminas
2011-02-01 14:48
einu kept... :)
-
jazmina
2010-07-16 14:36
diana-cia niekas nesako kad jie lietiniai :-D . gal kitiems ir skanu bet as asmeniskai nekenciu SEZAMO! :bloga: :bloga:
-
Diana
2008-10-27 15:04
cia tikrai blynai:)lietiniai buna per visa keptuve:)
-
Vincentas
2008-07-10 22:00
Čia ne blynai, o sklindžiai, nes blynai būna per visą keptuvę ir būtinai su raugu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...