
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių | |
200 gramų | moliūgai | |
200 gramų | lydytas sūris | |
2 vienetai | morkos | |
1 vienetas | svogūnai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika | |
1 saujelė | žalumynų | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
2.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
3.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Brokolių blyneliai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blynai su sojos faršu
-
Blyneliai su baklažanais
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Morkų blyneliai
-
Virtinukai su sūriu
-
Tuno blyneliai
-
Meilės blynai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Cukinijų blyneliai
-
Kopūstų maltiniai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Morkų sklindžiai
-
Blynai su lašiša
-
Kvietinių miltų blynai
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
6 vienetai -
Moliūgai,
200 gramų -
Lydytas sūris,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Žalumynai,
1 saujelė -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Visas daržoves ir žalumynus išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti be vandens.
Sutrinta daržoves sumaišyti su kiaušiniu, miltais. Formuoti blynelius su sūrio gabaliuku viduje.
Kepti keptuvėje, aliejuje. Valgyti su liesa grietine ar kefyru.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...