![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | jogurtas (liesas) |
150 mililitrų | pienas (liesas) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
150 mililitrų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | vanilinas |
šiek tiek | cinamonas |
Kiaušinius su cukrumi išsukite šakute, supilkite jogurtą, pieną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite šokolado traškučių, vanilino ir cinamono. Įmaišykite aliejaus.
Įkaitinkite tefloninę keptuvę, šaukštu semkite tešlą, liekite į keptuvę formuodami apskritimus, kepkite ant labai silpnos ugnies, kiekvieną blynelį po 1-2 minutes iš abiejų pusių. Blynelius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Galite pagardinti uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Amerikietiški blynukai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
„Saulytė“
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Spelta blyneliai
-
Žemaičių blynai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Saldus užkandis
-
Grikių miltų blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai su grybais
-
Cukinijų blyneliai
Blyneliai su šokolado traškučiais
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Jogurtas, liesas,
100 mililitrų -
Pienas, liesas,
150 mililitrų -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Vanilinas
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Dar reiks saujos šokolado traškučių.
Kiaušinius su cukrumi išsukite šakute, supilkite jogurtą, pieną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite šokolado traškučių, vanilino ir cinamono. Įmaišykite aliejaus.
Įkaitinkite tefloninę keptuvę, šaukštu semkite tešlą, liekite į keptuvę formuodami apskritimus, kepkite ant labai silpnos ugnies, kiekvieną blynelį po 1-2 minutes iš abiejų pusių. Blynelius apibarstykite cukraus pudra ir patiekite. Galite pagardinti uogiene.
Komentarai (4)
-
Mėta
2011-03-24 11:13
Viktorija:
Nežinau kaip ten kur gyvenat jūs. Bet čia beveik visose parduotuvėse prie kepimo reikmenų galima jų rasti. Na o alernatyviai galima nusipirkti konditerinio šokolado plytelę ir smulkiais gabaliukais sulaužyti.
-
Viktorija
2011-03-20 12:13
Kur galima būtų įsigyti tų šokolado traškučių?
-
Miglė
2011-03-19 19:59
Šaunu girdėti :-) :-)
-
Mia
2011-03-19 17:33
Ištiesų labai skanu tikrai verta paragauti :-)