
Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
1 vienetas | bulvių (stambios) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Kvietinių miltų blynai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Grikių blyneliai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kopūstų maltiniai
-
Saldus užkandis
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Virtinukai su sūriu
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Cukinijų blyneliai
-
Ryžių blynai
-
Žuvies blynukai
-
Spelta blyneliai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Žemaičių blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...