Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
| 1 vienetas | morkos (vidutinės) |
| 1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
| 1 vienetas | bulvių (stambios) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
| šiek tiek | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldus užkandis
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Bananiniai blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Amerikietiški blyneliai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Žemaičių blynai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Spelta blyneliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
