
Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
1 vienetas | bulvių (stambios) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su lašiša
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Spelta blyneliai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Tuno blyneliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Grikių miltų blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Makaroninis su krabais
-
Blynukai su kukurūzais
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Blyneliai su razinomis
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai
-
Obuolių ir morkų blynai
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...