Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | varškės sūris (,,Mexicano) |
50 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginiai sklindžiai
- Blynų tortas mažiesiems
- Blynai su grybais
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Brokolių blyneliai
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Grikių blynai
- Kepenų blyneliai
- Blynai
- Obuolių sklindžiai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- „Saulytė“
- Cukinijų ir vištienos blyneliai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Bananiniai blynai
- Vištienos blyneliai
- Grikių blyneliai
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškės sūris, ,,Mexicano,
1 vienetas -
Alus,
50 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...