Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.

Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | varškės sūris (,,Mexicano) |
50 mililitrų | alaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Grikių blynai
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Avižiniai blynai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Blynai su lęšiais
-
Sorų blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Morkų blyneliai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Spelta blyneliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Manų košės blynai
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškės sūris, ,,Mexicano,
1 vienetas -
Alus,
50 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...