
450 gramų | kiauliena (smulkinta arba malta) |
100 gramų | svogūnai |
0.5 litro | jogurtas (natūralus) |
4 vienetai | kiaušiniai |
360 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | augalinio aliejaus (kepimui) |
P. S. Tešla neturi būti per skysta. Jei reikia galima pridėti miltų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Steikas
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Naminiai mėsainiai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Šašlykai gurmanams
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Sprandinės kepsnys
-
Kiaulienos kotletai
-
Mėsos kukuliukai
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
Kepsneliai su kiauliena

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, smulkinta arba malta,
450 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Jogurtas, natūralus,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
360 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Augalinis aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti keptuvėjė, kol suminkštės. Galima pagardinti druska ir mėgiamais prieskoniais.
Miltus išsijoti kartu su kepimo milteliais.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pusė jogurto, suberti miltus, dėti cukraus, barstyti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Supilti likusį jogurtą ir dar kartą išmaišyti tešlą.
Įkaitintoje keptuvėje šaukštu skleisti tešlą, o ant kiekvieno kepsniuko dėti apkeptą mėsytę ir ant viršaus vėl skleisti tešlą. Kepti uždengus dantį.
P. S. Tešla neturi būti per skysta. Jei reikia galima pridėti miltų.
Komentarai (6)
-
renata
2015-03-21 11:04
Na ir prajuokinai vida aš perskaičius recepta et nekreipiau dėmesio kad taip parašyta bet perskaičiau jūsų komentarą net pasijuokiau pažiūriu ale akurat
-
lina
2015-02-10 18:39
as paprasta tesla blynu darau be mieliu I tesla pripjaustau zalio svoguno, tada sauksta teslos I keptuve ant virsaus plonai suplota malta mesa (nevirta) ir tada vel sluoksnis teslos ir puikiausiai gaunasi. nereikia nei sodos nei jogurto
-
Laima
2013-11-10 15:00
Vieni riebalai