Blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | miltai |
1 stiklinė | uogienė |
1 stiklinė | pienas |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
2.
Pilame pieną ir išmaišome.
3.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
4.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
5.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
6.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Saulytė“
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Kepenų blyneliai
- Kopūstų blyneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Žirnių blynai
- Blynai su obuoliais
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Bulviniai blynai su grybais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Morkų ir varškės blyneliai
- Ryžių blynai
- Blynai
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Obuolių sklindžiai
Blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
400 gramų -
Uogienė,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, cukraus galima dėti pagal skonį.
Pilame pieną ir išmaišome.
Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Beriame druską.
Pilame aliejų ir vėl maišome.
Įkaitiname sumuštinių keptuvę.
Dedame šaukštą tešlos arbatinį šaukštelį uogienės ir užpilame dar tešlos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...