Obuolių sklindžiai
Porcijų skaičius:
25
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
2 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
3.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
4.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.
5.
Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių kepsneliai
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Amerikietiški blyneliai
- Blynai su kopūstais
- Blynai su lęšiais
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Avižinių dribsnių blynai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Ryžių ir pupelių blynai
- Blyneliai su baklažanais
- Meilės blynai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Morkų blyneliai
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Daržovių ir kepenėlių blynai
Obuolių sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.
Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...