Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižiniai blynai
-
Blynai iš patisonų
-
Baklažanų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blynai iš ajerų
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kepenų blyneliai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...