Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Žuvies spurgytės
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Krevečių blyneliai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Spelta blyneliai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Šokoladiniai blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Morkų sklindžiai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Blynai su kukurūzais
-
Blynai su grybais
-
Brokolių blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...