Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaliaropių blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blynai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Manų košės blynai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Blynai su lęšiais
-
Cukinijų blyneliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...