Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos blyneliai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Sorų blynai
-
Grikių blynai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Amerikietiški blynukai
-
Blynai su kopūstais
-
Moliūgų sklindžiai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Blynai su kukurūzais
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Moliūgų blynai su abrikosais
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...