Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.

Blynai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
2 vienetai | obuoliai |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai
-
Kopūstų maltiniai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Tuno blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Baklažanų blynai
-
Blynai su kopūstais
-
Bananiniai blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Cukinijų blyneliai
Blynai su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
150 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, pieno ir kiaušinių paruošiama tešla, panaši į lietinių blynų tik gerokai tirštesnė (maždaug grietinės tirštumo).
Nulupę obuolių odeles, supjaustome juos skiltelėmis bei sumaišome su tešla. Įberiame šiek tiek cukraus.
Kepame aliejuje ant vidutinės ugnies, kol blyneliai įgauna auksinį atspalvį.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...