Avižinių dribsnių blyneliai
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų avižinių dribsnių
50 mililitrų pienas
60 mililitrų vanduo
10 gramų sviestas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis druska
2 valgomieji šaukštai uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Avižinių dribsnių blyneliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vandeniu praskiestą pieną užvirinti, užplikyti juo avižinius dribsnius ir palikti 30 min. brinkti. Į išbrinkusius dribsnius įmušti kiaušinį ir išmaišyti. Daryti paplotėlius, apvolioti avižiniuose dribsniuose, dėti į įkaitintą aliejų, ir kepti, kol abi pusės gražiai parus.
Valgome su uogiene ir be stalo įrankių, nes su pirštais, kaip sakydavo babytė - skaniau :)

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (2)


  • regina 2016-01-20 13:22

    Tai kur dėti sviestą?


Daugiau receptų