Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.
Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
| 380 mililitrų | vanduo |
| 8 gramai | mielės (sausos) |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Makaroninis su krabais
-
Blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Grikių blyneliai
-
Avižiniai blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Bananiniai blynai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Kaliaropių blyneliai
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
