Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.
Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
380 mililitrų | vanduo |
8 gramai | mielės (sausos) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sorų blynai
- Blyneliai su šokolado traškučiais
- Avižinių dribsnių blynai
- Grikių blyneliai
- Blynai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Brokolių blyneliai
- Amerikietiški blyneliai
- Moliūgų kotletukai
- Blynų tortas mažiesiems
- Daržovių ir kepenėlių blynai
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Kepta lašiša tešloje
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Saldus užkandis
- Blyneliai
- Varškėčiai su obuoliais
- Žuvies blynukai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...