Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.

Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
380 mililitrų | vanduo |
8 gramai | mielės (sausos) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų blyneliai
-
Kopūstų blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Žemaičių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Virtinukai su sūriu
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Amerikietiški blynukai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blynai su lašiša
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...