
Blynai iš ajerų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ajerų (lapai smulkinti milteliais) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Morkų blyneliai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Moliūgų blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Bananiniai blynai
-
Vištienos blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Grikių kepsneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai iš patisonų
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Šokoladiniai blynai
-
Pusrytiniai blyneliai
Blynai iš ajerų
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ajerai, lapai smulkinti milteliais
- Kvietiniai miltai
- Kiaušiniai
- Pienas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Reklama:
Komentarai (7)
-
vytas
2010-07-31 09:21
Girdėjau,kad ajerų šaknis galima kepti,virti.Tokios gumbuotos storos šaknys.
-
mantas
2010-02-03 15:21
labai skanu :bloga:
-
mantas
2010-02-03 15:20
gerui
-
mantas
2009-09-27 16:51
gerai
-
mantas
2009-09-27 16:50
geras
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...