
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mažoji cukinija |
200 gramų | krabų lazdelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
2 skiltelės | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai su morkomis
-
Makaroninis su krabais
-
Moliūgų kotletukai
-
Saldus užkandis
-
Grikių blynai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Grikių miltų blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Žirnių blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Slyvų blyneliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mažoji cukinija ,
1 vienetas -
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jolanta
2018-08-05 18:26
Isbandziau,labai skanu! Aciu uz recepta ;)
-
Genė
2018-08-05 11:33
O kaip panaudoti sezamo sėklas?
-
Asta
2018-07-26 20:24
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...