![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Blyneliai su trintomis braškėmis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | mišinio blynams |
380 mililitrų | vanduo (šiltas) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | druska |
4 valgomieji šaukštai | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant supilti šiltą vandenį, įberti cukrų ir druskos. Gerai išmaišyti.
2.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių pakilti.
3.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
4.
Pateikti su trintomis braškėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kepsneliai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Blynai su lęšiais
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Meilės blynai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Morkų blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
Blyneliai su trintomis braškėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mišinys blynams,
1 vienetas -
Vanduo, šiltas,
380 mililitrų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Braškės,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant supilti šiltą vandenį, įberti cukrų ir druskos. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių pakilti.
Paruoštą tešlą šaukštu dėti į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.Pateikti su trintomis braškėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...