
Blynai su kukurūzais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
130 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | kukurūzai (konservuoti, mažas indelis) |
180 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Persijokite miltus, sumaišykite su miltais kepimo miltelius ir druską, taip pat suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Nupilkite nuo kukurūzų skystimą ir suberkite į tešlą, viską kruopščiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, valgykite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Morkų blyneliai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Moliūgų blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Bananiniai blynai
-
Vištienos blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Grikių kepsneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai iš patisonų
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Šokoladiniai blynai
-
Pusrytiniai blyneliai
Blynai su kukurūzais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
130 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti, mažas indelis,
1 vienetas -
Pienas,
180 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persijokite miltus, sumaišykite su miltais kepimo miltelius ir druską, taip pat suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Nupilkite nuo kukurūzų skystimą ir suberkite į tešlą, viską kruopščiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, valgykite su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...