Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
2 vienetai | saldžiųjų bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
150 mililitrų | natūralaus jogurto |
1 valgomasis šaukštas | juodųjų ikrų |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 saujelė | petražolės |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Blynukai su kukurūzais
-
Blynai su kukurūzais
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Kepenų blyneliai
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Blynai su sojos faršu
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su lęšiais
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Moliūgų kotletukai
-
Manų košės blynai
-
Kopūstų blyneliai
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
150 gramų -
Saldžiosios bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Natūralus jogurtas,
150 mililitrų -
Juodieji ikrai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 saujelė - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...