Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
2 vienetai | saldžiųjų bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
150 mililitrų | natūralaus jogurto |
1 valgomasis šaukštas | juodųjų ikrų |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 saujelė | petražolės |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spelta blyneliai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su obuoliais
-
„Saulytė“
-
Žuvies blynukai
-
Kopūstų maltiniai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Grikių blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Vištienos blyneliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
150 gramų -
Saldžiosios bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Natūralus jogurtas,
150 mililitrų -
Juodieji ikrai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 saujelė - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...