3 valgomieji šaukštai | romas (tamsus) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | juodojo šokolado (ne mažiau kaip 60 proc. kakavos) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
0.5 litro | pienas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
20 gramų | sviestas |
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynų tortas mažiesiems
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Cukinijų blyneliai
- Blyneliai su baklažanais
- Žuvies spurgytės
- Žuvies ir pupelių blynai
- Varškėčiai su obuoliais
- Bulviniai blynai su grybais
- Žemaičių blynai
- Tuno blyneliai
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Grikių kepsneliai
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Vištienos blyneliai
- Amerikietiški blyneliai
- Obuolių ir morkų blynai
- Moliūgų blynai
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Moliūgų sklindžiai
Šokoladiniai blynai
- Paruošimo laikas:
-
Romas, tamsus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Juodasis šokoladas, ne mažiau kaip 60 proc. kakavos,
80 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
0.5 litro -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į nedidelį puodelį supilkite 250 ml pieno. Į pieną suberkite sutarkuotą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirpsta. Įmeskite gabaliuką sviesto ir taip pat ištirpinkite.
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Komentarai (5)
-
Lina
2015-12-05 22:22
Man patiko
-
G abriele
2014-07-12 15:21
As nedejau romo nes neturejau bet jie vistiek gavosi puikiai!!! :) Dekui uz recepta! :)
-
Gabriele
2014-07-12 15:19
Tikrai skanus blyneliai tik as dejau daugiau miltu. :) Kiekvienam smalizui tikrai patiks ir saldumo uzteks visai dienai! :D Super blyneliai dar dabar megaujuosi ju skoniu! :) Manycia cia dar puikiai tiktu i vidu ideti nutelos tumet butu dar nuostabiau!!! :))
-
mergina
2012-08-13 11:28
skamba ir atrodo tikrai labai gardžiai =)) verta pamėginti turint visko, ko reikia.