
3 valgomieji šaukštai | romas (tamsus) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | juodojo šokolado (ne mažiau kaip 60 proc. kakavos) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
0.5 litro | pienas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
20 gramų | sviestas |
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su lašiša
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Blynai
-
Ryžių blynai
-
Brokolių blyneliai
-
Moliūgų sklindžiai
-
Blyneliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Žuvies spurgytės
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Sorų blynai
-
Kopūstų maltiniai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Šokoladiniai blynai

- Paruošimo laikas:
-
Romas, tamsus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Juodasis šokoladas, ne mažiau kaip 60 proc. kakavos,
80 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
0.5 litro -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į nedidelį puodelį supilkite 250 ml pieno. Į pieną suberkite sutarkuotą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirpsta. Įmeskite gabaliuką sviesto ir taip pat ištirpinkite.
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Komentarai (5)
-
Lina
2015-12-05 22:22
Man patiko
-
G abriele
2014-07-12 15:21
As nedejau romo nes neturejau bet jie vistiek gavosi puikiai!!! :) Dekui uz recepta! :)
-
Gabriele
2014-07-12 15:19
Tikrai skanus blyneliai tik as dejau daugiau miltu. :) Kiekvienam smalizui tikrai patiks ir saldumo uzteks visai dienai! :D Super blyneliai dar dabar megaujuosi ju skoniu! :) Manycia cia dar puikiai tiktu i vidu ideti nutelos tumet butu dar nuostabiau!!! :))
-
mergina
2012-08-13 11:28
skamba ir atrodo tikrai labai gardžiai =)) verta pamėginti turint visko, ko reikia.