
Blynai su grūdėta varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | grūdėtos varškės |
130 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
2.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Makaroninis su krabais
-
Brokolių blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Avižiniai blynai
-
Obuolių sklindžiai
-
Cukinijų blyneliai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Bananiniai blyneliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Žuvies blynukai
-
Morkų sklindžiai
Blynai su grūdėta varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Grūdėta varškė,
150 gramų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...