Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.

Varškės blynai su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno blyneliai
-
Blynų tortukas
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Vištienos blyneliai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Avižiniai blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Kopūstų blyneliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Bananiniai blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blynai su grūdėta varške
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blyneliai su razinomis
-
Virtinukai su sūriu
-
Blynai su kopūstais
-
Raugintų kopūstų blyneliai
Varškės blynai su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...