Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.

Varškės blynai su kriaušėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | varškė |
2 vienetai | kriaušės |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Blynukai su kukurūzais
-
Blynai su kukurūzais
-
Blynai su grūdėta varške
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Grikių kepsneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Bananiniai blynai
-
Obuolių sklindžiai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Virtinukai su sūriu
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai su morkomis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
Varškės blynai su kriaušėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Varškė,
300 gramų -
Kriaušės,
2 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę pertrinti su šakute. Įmišyti cukrų, druską, manų kruopas.
Išplakti kiaušinius. Smulkiai sutarkuoti nuluptas kriaušes.
Varškę išmaišyti su kiaušiniais ir kriaušėmis.
Rankomis imti po gabalėlį varškės masės ir suformuoti nestorus blynus.
Blynelius galima pavolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Kiekvieną blyną akepti iš abiejų pusių.
Kad nebūtų labai riebu, iškepusius blynus nusausinkite popieriniais rankšluostėliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...