![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Morkų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | morkos (didelės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Blynų tortukas
-
Cukinijų blyneliai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Spelta blyneliai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Saldus užkandis
-
Slyvų blyneliai
-
Blynai
-
Tuno blyneliai
-
„Saulytė“
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Blynai su morkomis
Morkų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos, didelės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...