
Morkų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | morkos (didelės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su lęšiais
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Blynai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Bananiniai blynai
-
Grikių kepsneliai
-
Blynai su grybais
-
Žuvies blynukai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Blynai su lašiša
-
Moliūgų sklindžiai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
Morkų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos, didelės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...